Site Rengi

DOLAR 32,5951
EURO 34,7972
ALTIN 2.405,07
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Ayhan Sezer ‘’ ETO Seçimleri Geleceğe Güvenle Bakmanın Zamanı "

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim ziyaretlerine basın kuruluşları ve üniversite caddesindeki saha çalışmalarıyla devam etti. Seçim takvimi yaklaştıkça ziyaretlerini sıklaştıran Sezer, üyelerin beklentilerini ve yapacaklarını da titiz bir şekilde anlatmaya gayret ediyor.

İNŞAAT ZİYARETİ İLE TİCARET BÜYÜMEZ

Mevcut yönetimin sadece Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının üzerinden prim yapmaya çalıştığını ifade eden Ayhan Sezer "Daha bitirilmemiş inşaata sürekli üyeleri odanın imkanlarıyla taşımanın bu şehre hiçbir faydası yoktur. Oda tabanında salt çoğunluk olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin işine yarayan hiçbir proje henüz ortaya konuşulmamıştır. Sadece azınlık üzerinden şaşalı işler yapıyormuş gibi bir görüntü yaratmak bu şehrin küçük ve orta ölçekli işletmelerinin karnını doyurmamaktadır. Üyelerin finans sıkıntısına çözüm projesi olmayan, kanayan yaralarına merhem olmayan bir yönetim anlayışına bu şehrin esnafının artık karnı toktur" dedi.

ŞEHRİN UMUDU OLACAĞIZ

Şehrin her noktasına ulaştıklarının ve her üyeye dokunduklarının da altını çizen Ayhan Sezer, seçim gününe kadar da aynı tempoda saha çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Sezer, “Artık umutları tazelemenin ve geleceğe güvenle bakmanın zamanı geldi. Nisan’da göreve geldiğimizde herkesi kucaklayan bir Ticaret Odası dönemi de başlayacak. Bizden sevgi ve ilgisini esirgemeyen tüm üyelerimiz için çalışıyoruz “ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.