Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Ayhan Sezer: ‘’Üyelerimizin Yanındayız"

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezer ve ekibinin dünkü durağı Yunus Emre Halk Çarşısı oldu.
Çarşıda bulunan tüm işyerlerini tek tek gezerek hayırlı işler dileyen başkan adayı Sezer, ayrıca bolca şikâyet dinledi.

Üyelerimiz yanız olmadığını hissedecek
Kış döneminde işlerin durma noktasında olduğunu söyleyen esnafla samimi sohbetler de bulunan Sezer, bu durumun geçici olduğunu, bundan sonraki zorlu dönemlerde Ticaret Odası’nın hep üyesinin yanında olacağını söyledi. Ticaret Odası’nın sadece üyesinin menfaati için görevi başında olacağını hatırlatan Sezer, “Sıkıntılı dönemeçlerde üyemizi rahatlatmak için kredi olanaklarını bol tutacağız. Piyasadaki nakit para akışını hızlandırmak için tedbirler alıp çalışmalar yürüteceğiz. Üyemiz en zor anında bile yalnız olmadığını bizim dönemimizde hissedecek” diye konuştu.

Algı oyunlarıyla değil, üyelerimizle kazanacağız
Çarşı esnafından büyük ilgi ve teveccüh gören başkan adayı Sezer komple bir kalkınma ve büyüme için genç ve dinamik bir ekiple göreve hazır olduklarının da altını çizdi. Ticaretin içinden gelen ve üyelerin derdini bu yüzden çok iyi bildiğini söyleyen başkan adayı Sezer, “Hiç kimse merak etmesin. Biz göreve geldiğimizde tüm üyeleri kapsayan hizmet seferberliği başlayacak. Şehrimizin ekonomisini “hep beraber” eski günlerine döndüreceğiz. Bunun için kimse seçimlere dair yapılan algı oyunlarına kanmasın. Ekibimizle bu işi başaracak ve seçimleri biz kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.