Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Ayşe Fert Dökmeci Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı

15.08.2019
A+
A-

""AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ayşe Fert Dökmeci, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Önce İl Başkanı Murat Özcan’ı ziyaret eden Dökmeci, ardından Mihalgazi, Sarıcakaya, Seyitgazi, Han, Çifteler, Mahmudiye, İnönü, Beylikova ve Alpu’da istişarelerde bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday ""
Adayı Ayşe Fert Dökmeci, 
Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ü makamında,

İlçe Başkanı ""
Ali Akkar’ı ilçede
bulunan serada ziyaret etti.

Sarıcakaya Belediye""
Başkanı Faruk Güler’i ziyaretinden sonra Sarıcakaya Belediyesi
Kadınlar Kooperatifi’nde
İlçe Başkanı Hikmet Aknur
ve Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur
ile birlikte üretici kadınlarla bir araya geldi.

Seyitgazi Belediye ""Başkanı Hasan Kalın’ı ziyareti sırasında sahada çalışma yapan Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve teşkilatı ile bir araya gelme fırsatı buldu.

""Dökmeci,
Han İlçe Başkanı
Arif Taşçı’yı ziyaretinin ardından,

Çifteler Belediye Başkanı ""Metin Özen’le Sakarbaşı’nda görüştü.

""10 yıl avukatlığını yaptığı Mahmudiye ilçesinde İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Eda Talay, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akkuş ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

""Yıllardır avukat olarak hizmet ettiği İnönü’de Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Başkanı Hasan Kırıkçı, Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek ve Gençlik Kolları Başkanı Selim Şen ile
değerlendirmelerde bulunan Dökmeci,
""ardından Alpu’da Belediye Başkanı Rafet Demirtaş ve İlçe Başkanı Adnan Yavaş’la görüştü.

""Dökmeci, Beylikova ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Özkan Alp, İlçe Başkanı Hasan Basri Doğan ve ilçe halkıyla birlikte birlikte yağmur duasına katıldı.
 

Ayşe Fert Dökmeci, bu yoğun ve keyifli tempoda geçen ziyaretlerle ilgili olarak da şunları söyledi: “Kurulduğu günden beri bir çok kademesinde görev aldığım Ak Partimizin değerli teşkilatıyla, özellikle ilçe ve köylerde bir araya gelmek ve onların yaptığı başarılı çalışmaları görmekten büyük mutluluk ve onur duydum. Daha önce de söylediğim gibi yolumuz çok zor, zamanımız çok kısa. Ancak benim zaferle çıkacağımıza olan inancım tam. Her şey Eskişehir için, her şey Türkiye için” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.