Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Ayşe Fert Dökmeci’den BBP’ye Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Ak parti Eskişehir millet vekili a.adayı Ayşe Fert Dökmeci Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir il Başkanlığını ziyaret etti.

BBP Eskişehir il Başkanı Nurettin Aktepe ve il yöneticileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dökmeci, Cumhur İttifakı’nın şehrimize de hayırlı olmasını diledi. 

Seçimlerde BBP ile Eskişehir de güzel bir birliktelik ve çalışma yapacaklarını belirterek BBP nin değerli yöneticileri ve Alperenler ile sahada olmak gücümüze güç katacaktır dedi. 

BBP Eskişehir il Başkanı Nurettin Aktepe de Cumhur İttifakı Ak parti Eskişehir milletvekili aday adayı Ayşe Fert Dökmeci nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Cumhur İttifakı için Eskişehir de Tüm parti teşkilatları ve Alperen le sahada olacağız. Eskişehir de Cumhur İttifakını başarıya ulaştıracağız dedi. 

Aktepe ziyaret anısına Dökmeci ye Osmanlı tuğrası hediye etti.

Alperen Ocakları il Başkanı Avukat Taha Baksan da Alperen dergisi hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.