Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Babalardan Anneler Günü Mesajı!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İlgili Babalar Platformu Başkanı Edip Yılmaz, Anneler Günü dolayısı ile yaptığı basın açıklamasında günün anlam ve önemine değinerek, kadına yönelik şiddetin son bulmasını söyledi.

'Anneler Günü Kutlu Olsun' demenin oldukça kolay ve güzel olduğunu belirten Yılmaz, "Ama annelerin yüreği ne durumda bunu düşünen yok. Bu günü kurtaralım yarına hayırlısı, oh ne kadar güzel. Kadına, çocuğa taciz ve şiddet için ne yapacağız bunun için elimizi taşın altına sokacak mıyız? 

Yeter sadece “Anneler Günü Kutlu Olsun.” Diyeceksen deme. Bir bataklığın içerisine batmaktayız.  Asıl önceliğimiz bataklığı kurutmak olmalı sadece “Sivrisinekleri asalım, keselim” demek çözüm değildir. Bunun için de öncelikle bütüncül bir aile eğitimi politikasına ihtiyacımız vardır. Aynı masada oturup birbirlerinden çok uzakta olan nesiller gelmesin, birbirini anlayan sevip sayan nesiller diyorsak politikalarımızı gözden geçirelim. Evimizde, mahallemizde, yurdumuzda birbirini anlayan, seven sayan insanlar istiyorsak önce annelerimizi sayalım, sevelim, koruyalım. Ruhunda, kalbinde, damarlarında anne sevgisi hisseden tüm kadınların anneler günü kutlu, vefat etmişlerin ise mekânları cennet olsun." Diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.