Site Rengi

DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Babalı Kızlı Kurban Bayramı Mesaisi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de, kasap olan babasının yoğun mesai yapması sebebiyle tatiline ara veren 17 yaşındaki Merve Şen, Kurban Bayramını babasının yanında et kesimi yaparak geçirdi.  
Merve Şen, babası Kadir Şen'in uzun yıllardır kasaplık yaptığını ve Kurban Bayramlarında kendisini evde göremediklerini dile getirdi. Babasının bu dönemde yoğun tempoda çalıştığı için kendisine gönüllü olarak yardımcı olmak istediğini getiren Şen, "Daha önceki senelerde kendisine yardım etme imkanım olmamıştı. Bu sene ise kendisine destek olmak istedim. Verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyorum. Kurban Bayramlarında babamı evde göremiyoruz. Ama biz de artık bu duruma alıştık. Bayramı, burada ona yardım ederek geçirmek istedim. İlerleyen senelerde de ona yardım etmeyi istiyorum" şeklinde konuştu. 

"Ona yapabileceği kolay işleri veriyorum" 
Baba Kadir Şen ise kızının kendisine çok yardımcı olduğunu ve işlerini kolaylaştırdığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı: 
"Kızım, kasaplığı bilmiyor. Ona biraz daha kolay işler veriyorum. Yapabileceği işleri veriyorum. Kolay kesebileceği etleri veriyorum. Zaman zaman kasada bekliyor, malzeme getiriyor, götürüyor. Ben de burada çoğu zaman tek çalışıyordum. Bu bayramda bana yardımcı olmak istedi. Çok da başarılı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.