Site Rengi

DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Bakan Kasapoğlu: ‘Odunpazarı Amatör Sporun Merkezi Olacak’

15.08.2019
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın 'Odunpazarı Sportif Eğitim Merkezi' projesi ile ilgili Eskişehir’de incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Cumhur İttifakı adayımız Volkan Doğan’ın OSEM projesine gerekli tüm desteği vereceğiz. Bu proje, Odunpazarı’ndaki amatör spor kulüplerini çok ileriye taşıyacak bir proje” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Moldova ile Eskişehir’de karşı karşıya geldiği ve büyük bir zafere imza attığı milli maç öncesinde, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ile Odunpazarı Sportif Eğitim Merkezi projesini de görüştü.

Projeyi yerinde de detaylı inceledi
Volkan Doğan daha önce, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay ile birlikte Bakan Kasapoğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret ederek projesini paylaşmış ve detaylarını anlatmıştı. Bakan Kasapoğlu, Eskişehir ziyaretinde de projeyi yine Milletvekilleri Avcı ve Günay eşliğinde, Volkan Doğan ile görüştü, detaylı bilgi aldı, fikir alışverişinde bulundu.

Bakan Kasapoğlu: 'Amatör sporu çok ileriye taşıyacak bir proje'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Odunpazarı Sportif Eğitim Merkezi projesiyle ilgili, “Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Volkan Doğan’ın OSEM projesi önemli bir proje ve Bakanlık olarak gerekli tüm desteği sağlayacağız. Odunpazarı’nda amatör spor kulüplerini çok ileriye taşıyacak bir proje” diye konuştu.

Doğan: 'Bakan Kasaoğlu'na çok teşekkür ederiz'
Odunpazarı Sportif Eğitim Merkezi projesiyle ilgili Volkan Doğan da, “Her şeyin en iyisini hak eden Odunpazarlı hemşehrilerimiz, spor aktivitelerinde de en iyi imkânları hak ediyor. Şehrimizin spora olan aşkını biliyoruz ve Sportif Eğitim Merkezi projemizle, amatör sporcularımıza tam donanımlı profesyonel tesisleri sağlamayı ve profesyonel sporcuların yetişmesine imkân sağlayarak uluslararası arenalarda başarılarımızın artmasını amaçlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da projeyle yakından ilgilendi ve Odunpazarı’nın gücüne güç katacak projemize desteklerini esirgemedi, kendisine tüm hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

'Odunpazarı'nda sporun gücünü göstereceğiz'
Volkan Doğan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın destekleriyle hayata geçecek Sportif Eğitim Merkezi, motorsporlarından, doğa yürüyüşlerine; amatör spor kulüplerimizden, sporla yeni tanışacak vatandaşlarımıza kadar tüm halkımıza pek çok farklı deneyimi yaşatacak şekilde tasarlandı. OSEM bünyesinde çocuklarımızı trafik eğitim parkımızla eğitecek, karting pistimizde motorsporlarıyla tanıştıracağız. Amatör kulüplerimizi ve sporcularımızı tamamen profesyonel imkânlarla, malzeme eksiği olmaksızın ambulansından, doktoruna, fizyoterapistinden cep havuzlarına kadar donatılmış bir ortamı sunacağız. Müsabakalar için canlı yayın aracı tahsisinin yanında, sportif alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerimize, Eskişehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu, Türkiye Antrenörler Derneği, Hakemler Derneği, Saha Komiserleri Derneği’ne de hizmetlerini daha rahat verecekleri alanlar sağlayacağız. Odunpazarı’nda Sportif Eğitim Merkezi projemiz sayesinde sportif faaliyetlerle gerek ulusal, gerek uluslararası başarılara imza atarken amatör ruhumuzu yaşatacak, halkımızı sporun gücüyle hak ettiği sağlıklı günlere kavuşturacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.