Site Rengi

DOLAR 32,5230
EURO 34,8079
ALTIN 2.434,34
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Adayından İlçe Mitingi

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Çifteler Sakarya Mahallesi'nde miting yaptı.

Kadir Bıyık; "Hain darbe girişimi sonrasında Yeni kapıda bir ruh oluştu; Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın atmış olduğu adımlarla Ülkemizi belalardan kurtarmak için bir ittifak yapıldı. Her yerde söylüyoruz söylemekten de geri durmayacağız bizim için siyasi parti değil bir terör örgütünün temsilcisi olan hdpliler diyor ki Doğuda kürdistanı kazandıracağız, Batı da Ak Parti ve MHP’yi sandığa gömeceğiz diyor. Onlara en güzel cevabı biz Çifteler'de ve Ülkemizin her noktasında 31 Martta sandıkta vereceğiz. Diyorlar ki Yerel Yönetimelerle, Belediye Seçimleriyle Bekanın ne ilgisi var. Onların yönettikleri belediyelerin kepçeleriyle, o belediyenin iş makinesiyle hendekleri kazdılar yollara mayın döşediler. Anadolu’nun yiğit evlatlarını şehit ettiler. Biz bunlara geçit vermemek için Cumhur İttifakı diyoruz, millet aklı diyoruz. Cumhur İttifakını tüm Türkiye’de kazandıracağız Allah’ın izniyle. Bizler onlara fırsat vermemek için çok çalışacağız. İlçemizin sıkıntıları var burada analarımız bacılarımız var bizleri evlerine kabul ettiler, çaylarını içtik hasbihal ettik. Bizden önce bir çok belediye başkanımız hizmet etti, Allah onlardan razı olsun. Biz bizden önceki belediye başkanlarının yarım bıraktığı işleri tamamlayacağız. Eksiklerimizi sizlerle birlikte tesbit ettik. İlçemizin en büyük problemi yol ve kaldırmar. İlk önce yol ve kaldırımlarımızın bakım ve onarımını yapacağız. Sebzeci esnafımızla görüştük, vatandaşımızla görüştük, soğuk hava deposu olan Kapalı Pazar yeri yapacağız. Çifteler’imize yakışır şekilde içinde veteriner ve kesimhaneninde olduğu hayvan pazarımızı yapacağız. Gezdiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bizlerden ev sahibi olmak istediklerini belirtiyorlar, ilçemize TOKİ getireceğiz. Bizler kapı kapı gezeceğiz sanayi odasına gideceğiz , ticaret odasına gideceğiz, fabrika sahiplerine gidip yatırımcıları ilçemize getireceğiz, burayı organize sanayi bölgesi yapacağız. Huzurevi, Büyük İlçe Parkını yapacağız. Kadınlarımıza iş imkanları sağlayacağız. Öğrencilerimize yurt yapacağız. İlçemize büyük bir Şehitler Anıtı yapacağız. Bizim 40’a yakın projemiz var. Yapamayacağız hiç bir şeyin sözünü vermiyoruz" dedi. 
Kadir Bıyık konuşma yaptığı esnada çocuklar sahneye çıkarak isteklerini dile getirdiler. Kadir Bıyık "biz hep büyüklerimizi, gençlerimizi dinledik. Çocuklarımız göz bebeklerimizin isteklerini başımızla beraber" diyerek sözlerine son verdi. Miting sonrası Kadir Bıyık seçim bürosuna tezahürat ve sloganlar eşliğinde gelerek hemşehrileriyle sohbet etmeye devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.