Site Rengi

DOLAR 32,5561
EURO 34,8485
ALTIN 2.427,01
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ali Çetinbaş: AK Parti bir dava hareketidir

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, partinin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın 6. Olağan Genel Kurlu’nun 20 Ocak 2018 günü gerçekleştirileceğini belirten Çetinbaş, hizmetlerinden dolasıyla ’5. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür plaketi takdim etti.
AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu ifade eden Başkan Çetinbaş, "Bundan tam 15 sene evvel, 14 Ağustos 2001 günü bir fidan dikildi ülkemizde. İmanını, Sultan Alparslan’dan; azmini ve kararlılığını, Fatih Sultan Mehmet Han’dan; dik duruşunu, Abdulhamit Han’dan; fikir ve düşünce yapısını, Necip Fazıl Kısakürek’ten alan bir ruha sahip olan bu fidanın adı AK Parti’dir. Bu fidan; vatanını ve milletini seven, Allah korkusunu ve imanı yüreklerinde barındıran, hizmet ve görev sevdalısı siz kıymetli dava arkadaşlarımın elinde büyüyerek bugün tüm Türkiye’yi kuşatır hale gelmiştir. Yürüdüğümüz bu mukaddes yolda birçok engeller ve olumsuzluklarla karşılaşmamıza rağmen, yılmadan mücadele ettik ve çok şükür bugünlere geldik. Bizlerle beraber bu mukaddes yolda yürüdüğünüz ve davamıza sahip çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. (EFE)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.