Site Rengi

DOLAR 32,3724
EURO 34,9981
ALTIN 2.325,89
BIST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Başkan Ataç, Avcıların Dayanışma Gecesine Katıldı 

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Merkez Avcılar Kulübü tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. 
Bir davet salonunda gerçekleştirilen yemekte konuşan Eskişehir Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Rıdvan Batır bir konuşma yaparak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Batır, "Avcılar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu geceyi tertip ettik. Bir de çekilişimiz olacak, arkadaşlarımıza çeşitli av araçları ve malzemeleri hediye edeceğiz. Hediyeler bir yana, önemli olan dostluğumuzun gelişmesi. Tepebaşı Belediyesi’nden ihale usulü ile bir arsa satın aldık, bu arsa üzerine Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan bir tesis yapacağız. Tesisimizin içinde av köşkü, poligon, dinlenme alanları, rehabilitasyon merkezi, gölet gibi donatıların yer almasını planlıyoruz. Ahmet Başkan gibi çok sevilen bir simayı aramızda görmek, üyelerimizi çok mutlu etti. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a avcılık sporuna verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Başkan Ataç ise “Zaman zaman bir araya geliyoruz, bugünse keyifli bir etkinlikte buluştuk. Kulüp başkanımız, üyelerin daha iyi imkanlara kavuşması için yoğun çalışmalar yürütüyor. Açık alanda sizlere yeni bir tesis kazandırmak üzere bir projesi var. Bu Türkiye’ye örnek olabilecek bir proje. Avcılar arazide birlikte vakit geçiriyor. Sizin de böyle bir tesise sahip olmanızı bu açıdan önemli buluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Gecede daha sonra çekiliş yapılarak hediyeler sahiplerine takdim edildi. Etkinlik hediye çekilişinin ardından zeybeklerin gösterisi ile devam etti. Eskişehir Merkez Avcılar Kulübü üyeleri de geceye katılan Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.