Site Rengi

DOLAR 32,3606
EURO 34,9791
ALTIN 2.321,68
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Başkan Ataç spor kulüpleriyle bir araya geldi

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren spor kulüp ve dernekleri ile bir araya geldi. 
Eskişehir Futbol Altyapı Derneği, Sinerji Tenis Kulübü ve Gençler Gücü Futbol Kulübü yetkilileri Başkan Ataç’ı makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Eskişehir Futbol Altyapı Derneği Başkanı Sebahattin Tekin, Tesis Müdürü İsmail Bal ve Altyapı Hocası Selahattin Örçün, Başkan Ataç’a spora verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Sinerji Tenis Spor Kulübü yetkilileri de Başkan Ataç’ı ziyaret ederek, kulübün Tenis Federasyonu’ndan tescilinin yapıldığı bilgisini verdi. Burada kulüp adına konuşan Hakan Arda, federasyondan tescilli olarak tenis faaliyetlerine devam ettiklerini kaydetti. Daha sonra Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Aylin Göcen ve beraberindeki heyet de Başkan Ataç’ı ziyaret ederek futbol takımları hakkında bilgi verdi. TFF tarafından tescillenen Gençlergücü Spor Kulübü'nün genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı hedeflediğini belirten Göcen, spora verdiği katkı ve yaptığı yatırımlardan dolayı da Başkan Ataç’a teşekkür etti.

"Spora yönelik projelerimiz ve yatırımlarımız birçok dalda devam edecek"
Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç ise "Eskişehir’de bugüne dek sporun yanı sıra spor kulüplerimize de destek vermeye devam ediyoruz. Sağlıklı nesillerin spor ile yetişeceğinin bilincindeyiz. Bu kapsamda spora yönelik projelerimiz ve yatırımlarımız da birçok dalda devam edecek. Kulüp ve derneklerimizle de temas halinde olmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.