Site Rengi

DOLAR 32,5606
EURO 34,8895
ALTIN 2.434,16
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Başkan Ataç Tiran Belediye Başkanı Veliaj’ı Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın Arnavutluk’un başkenti Tiran’da verdiği konser için ülkede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tiran Belediye Başkanı Erion Veliaj’ı ziyaret etti.  
Başkan Ataç’ı misafir eden Erion Veliaj, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Tepebaşı Belediye Başkanı dostum Ahmet Ataç’ı Tiran'a davet ettim. İki şehir arasındaki dostluğu güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gelecek, işbirliği yapan ve birbirine yardımcı olan şehirlere aittir" ifadelerine yer verdi. 
Başkan Ataç ise Tiran’da sanatın birleştirici gücü ve İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’nın harika konseriyle çok güzel günler geçirdiklerini söyledi.

Ataç, "Tiran Belediye Başkanı dostum Erion Veliaj’a misafirperverliği ve iyi dilekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İki dost ülke ve kent arasındaki dostane ilişkilerin pek çok alanda daha ileri noktalara taşınmasını arzuluyor, Arnavutluk halkına sevgi ve saygılarını sunuyorum" şeklinde konuştu. 
Diğer yandan iki belediye arasında teknik ve mesleki işbirliği alanları oluşturmak için ziyaret programları hazırlanacak. Daha sonra kültürel, sanatsal, ekonomik ve ticari işbirliklerinin güçlendirilmesi için çalışmalar düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.