Site Rengi

DOLAR 32,5490
EURO 34,7341
ALTIN 2.492,91
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Başkan Ataç’tan TEMAD’A ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Odunpazarı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 
Başkan Ataç ziyarette TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ataç ziyarette belediye çalışmaları hakkında bilgiler verirken dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı.
Ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Gerçekten çok güzel bir ev sahipliği ile karşılaştım. TEMAD’ın Türkiye’deki konumu çok önemli. Şanlı Türk Ordusu bünyesinde görev yapmış çok değerli dostlarımızın, emeklilik hayatlarında da ülke meseleleri ile ilgilenmelerini takdir ediyorum. Sevgili Ali Börekçi’ye teşekkür ederken Tepebaşı Belediyesi ile TEMAD’ın işbirliğinin her zaman iyi bir şekilde devam edeceğini belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “Başkanımıza ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak kendisinin her zaman yanındayız. Ahmet Ataç bizim nazarımızda partiler üstü bir başkandır. Bugün de bizi ziyaret ederek çok mutlu etti, tekrar teşekkür ediyoruz” şeklinde anlattı.
Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.