Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Başkan Bozkurt Şehit Aileleri ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Bozkurt, daha sonra şehit ailelerini de ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı namazını İnönü Sultan Alaaddin Camide kılan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, vatandaşların bayramlarını kutladı. Namaz sonrası cami avlusunda düzenlenen bayramlaşma programında İnönü Belediyesi tarafından vatandaşlara çay ve tatlı ikramında bulunuldu. Başkan Bozkurt, vatandaşlar ile sohbet ederek ‘’Kurban Bayramımızın ülkemiz, milletimiz ve islam alemi için huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor, yapılan ibadetlerin ve kesilen kurbanların makbul ve kabul olmasını diliyorum’’ dedi. Başkan Bozkurt, daha sonra bayramlaşma programına İnönü İlçe Emniyet Teşkilatını ve Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev yapan polis memurların ve askerlerin bayramlarını kutladı. Daha sonra İnönü İlçe Jandarma Komutanı Yakup İlhan ve İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı ile birlikte İnönü Şehitlerinden Şehit Asteğmen Ali İhsan Aydın ve Şehit Polis Olgun Kurbanoğlu’nun ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Başkan Bozkurt,’’ Şehitlerimiz her zaman bizim yüreğimizdedir. Onların aileleri başımızın tacıdır. Sadece bayramlarda değil her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız. Şehitlerimiz bu vatanın kahraman evlatlarıdır. Onlar en yüksek rütbe ile onurlandırılmışlardır’’ ifadelerini kullandı. 
Şehit Aileleri de ziyaretlerinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a memnuniyetlerini dile getirerek Kurban Bayramının mübarek olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.