Site Rengi

DOLAR 32,5916
EURO 34,8605
ALTIN 2.501,97
BIST 9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Başkan Çalışkan Sanayide

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan’ın esnaf ziyaretleri kapsamında düzenlediği programlarının bu hafta ki durağı küçük sanayi bölgesi esnafları ve esnaflar kooparatifi oldu.
 
Çoğunluğu oto tamircileri ve yedek parçacılardan oluşan bölge esnaflarını tek tek ziyaret eden Çalışkan, sanayi sakinlerinin işleri ve sanayinin son durumu hakkında bilgi aldı. Her kesimden takdir toplayan ziyaretlerde sorunları ilk ağızdan dinleyen Çalışkan’a yoğunlukla belediye kaynaklı sorunların iletilmesi dikkat çekti. Sanayi esnafının yol, yerleşim, altyapı ve planlama konularında belediyenin ilgisizliğinden yakınması üzerine Çalışkan ‘’Odunpazarı şehrimizin gözbebeği, ancak 2014 yılından bu yana bölge sakinlerinden duymadığımız şikayetin kalmaması bizleri üzüyor. Belediye meclisinde Odunpazarı ve Eskişehir halkı yararına olan projelerin 4 yıl bekletildikten sonra, seçim öncesi geçirilmeye çalışıldığı bir ortamdayız. Birilerinin aklına seçim öncesi gelen projelerle sizlerin daha fazla mağdur edilmesine müsaade etmek istemiyoruz.’’ şeklinde konuştu. 

Çalışkan ayrıca 2018 yılında kurulan Esnaflar Kooparatifleri’ni ziyaret etti. Yönetim kurulu başkanı Halil Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çalışkan, kooparatif faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren kooparatif üyeleri Çalışkan’a teşekkür ettiller.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.