Site Rengi

DOLAR 32,3582
EURO 34,9598
ALTIN 2.324,80
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Başkan Güler’den Berber ve Kuaförlere Özel Gümüş Kaplama Makas

15.08.2019
A+
A-

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, ilçedeki berber ve kuaförlere, üzerlerinde kendi isimleri yazılı olan gümüş kaplama özel bir makas hediye etti. 
Belediye Başkanı Güler, ilçedeki berber ve kuaförler için özel makas tasarlattı. Gümüş kaplama makas üzerine ilçede bulunan berber ve kuaförlerin tek tek isimleri işlendi. Hazırlanan bu özel tasarım makasları kendi eliyle teslim eden Güler, “Kendi kendime vermiş olduğum bir söz vardı. Size makas hediye etme düşüncemden yola çıkarak çam sakızı çoban armağanı bu özel makasları tasarlatmak istedim. Özel tasarım bu makasları kullandıkça inşallah bizleri hatırlarsınız” diye konuştu. 

Güler’in yaptığı sürpriz karşısında berber ve kuaförler ise şaşkınlıklarını gizleyemeyip “Bu anlamlı hediye ile bizleri hatırlamanız onurlandırdı” yorumunu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.