Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Başkan Kurt’tan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Sürpriz Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret etti. 
Ziya Selçuk’un makamında gerçekleşen ziyarete, Başkan Kazım Kurt ve Odunpazarı Belediye Meclisi CHP Grubu Başkan vekili Mahmut Süzen katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bakan Selçuk ile Başkan Kazım Kurt Eskişehir’de hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili sohbet etti. 
Bilimsel, laik, demokratik bir eğitimin gençler ve çocuklar için hayati önem taşıdığını belirten Başkan Kurt, eğitim sisteminde yaşanan sorunların çocukların ve gençlerin hayatını kabusa çevirdiğini söyledi. Yaşanan bu sorunların Bakan Ziya Selçuk tarafından çözüleceğini umut ettiklerini kaydeden Başkan Kurt, Odunpazarı’nda çocukların eğitimi ve kişisel gelişimi için çaba harcadıklarını anlattı. Gençlik ve Halk Merkezlerinde çocukların gelişimi için atölyeler açtıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Çocuklarımız ve gençlerimize iyi ve aydınlık bir gelecek sunmak için çalışıyoruz” dedi. 
Bakan Ziya Selçuk’un eğitim sistemini ve yaşanan sorunları bilen bir eğitim uzmanı olduğunu belirten Başkan Kurt, Selçuk’a çalışmalarında başarılar diledi. Odunpazarı Belediyesi olarak Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Başkan Kurt, misafirperverliği için Bakan Selçuk’a teşekkür etti. 
Bakan Ziya Selçuk ise ziyaretinden ötürü Başkan Kazım Kurt'a teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerken “Eskişehir, üç üniversitesi ile eğitim konusunda Türkiye'nin gözbebeği şehirlerinden biridir” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.