Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Başkan Selim Yağcı’ya ziyaretler

15.08.2019
A+
A-

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya makamında ziyaretler devam ediyor. 
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ilk olarak TOKİ Ortaokulu Müdürü Fikret Başak ve TOKİ Muhtarı Yasemin Sezer, ardından Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya ve Tügva Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve Tügva Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar ziyarette bulundu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “TOKİ Ortaokulu Müdürü Fikret Başak ve TOKİ Muhtarı Yasemin Sezer Hanım ziyarette bulundular. TOKİ okulumuzun ve mahallemizin sorunlarına ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Mahallemize ve okulumuza yaptığımız katkılar sebebiyle teşekkürlerini ifade ettiler. Onların teşekkürleri bizler için motivasyon kaynağı. Hep birlikte gerek eğitim yuvalarımızı gerekse mahallelerimizi çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın daha güzel yaşayacakları ortamlar haline getirme gayreti içerisindeyiz. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Ardından, Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ziyaretimize geldiler. Okulumuza ilişkin olarak sorunları ilettiler. Belediye olarak okullarımızın sorunlarının giderilmesi noktasında her zaman duyarlı davranıyoruz. Çünkü gençlerimiz bizlerin geleceği, her şeyimiz ve iyi bir nesli fiziksel ve görsel anlamda güzel ortamlarda yetiştireceğimize inanıyorum. Eğitim camiasının ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Ziyaretleri sebebiyle Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum. Daha sonra, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya bey ziyarette bulundular. Yeni yapılacak olan Küçük Sanayi Sitemizin çalışmalarına ilişkin olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Katkıları ve gayretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Son olarak ise, Tügva Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve Tügva Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar ziyarette bulundular. Yeni yönetimlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.