Site Rengi

DOLAR 32,3130
EURO 35,0793
ALTIN 2.309,71
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Başkan Tuna, Başkent’teki hemşehri federasyon ve dernek başkanlarıyla biraraya geldi

15.08.2019
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Ankara milletvekili Nevzat Ceylan başkanlığındaki “Başkent Ankara Meclisi”ni makamında kabul etti.
Başkent’te faaliyet gösteren hemşehri federasyon ve dernekleriyle çeşitli sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik heyetle bir araya gelen Başkan Tuna, herkesin ata toprağının yanı sıra yaşadığı şehre de hizmet etmesi ve sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

"Herkes sizden çok memnun"
Toplam 140 üyeli “Başkent Ankara Meclisi”ne ilişkin kısa bilgi veren ve faaliyetlerini anlatan Nevzat Ceylan, kendilerini kabul ettiği için Başkan Tuna’ya teşekkür etti. Başkan Tuna’nın göreve gelmesiyle birlikte Başkentliler arasında büyük bir heyecan oluştuğunu da kaydeden Ceylan, "Sizin göreve gelmenizle birlikte vatandaşların da güzel hizmet beklentileri arttı ve büyük bir memnuniyet yaşadılar. Attığınız ilk adımlar da bunun göstergesiydi" dedi.
Adliye Sarayı’ndan fuar alanına, kütüphaneden, Ankara’nın kültürel değerlerine kadar pek çok konuda istişarede bulunulan toplantıda, ziyaretleri için Başkent Ankara Meclisi üyelerine teşekkür eden Başkan Tuna, yaşadığı şehre hizmet etmesi gerekliliğine vurgu yaptı. "Ankara’ya hizmet etmek, Ankara’da yaşayan herkesin görevidir. Sizlerin de bu konudaki destekleri bizim için önemli" diyen Başkan Tuna, "Bizim için tüm görüşler önemli. Birlikte, Ankara için imkanlarımız ölçüsünde yapılabilecek her şeye varız. Yeter ki milletimizin yararına olsun" diye konuştu.
Başkent Ankara Meclisi üyeleri ayrıca, Başkan Tuna’nın, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde yaptığı atamalardan dolayı teşekkür ederek, "Göreve getirdiğiniz kişiler, konularında uzman ve değerli kişiler. Yararlı çalışmalar yapacaklarına inancımız tam" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.