Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Başkan Yağcı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

15.08.2019
A+
A-

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında Bilecik Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Belirli zamanlarda okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yağcı, yaptığı ziyarette öğrenci ve öğretmenlerin görüş ve önerilerini aldı. Öğrenciler tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmen ve öğrencilerin yeni yılını tebrik etti. Öğrenci ve öğretmenlerin şehir ve belediye çalışmaları hakkındaki görüş ve önerilerinin çok önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Çok değer verdiğimiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize belirli zaman dilimlerinde yapmış olduğumuz gibi bugün de ziyaret ettik. Bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehberlik eden ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile okullarımızda bir araya geldik. Bilecik’imize, farklı illerden gelen ve hayata ilişkin görüş ve tecrübelerine çok önem verdiğimiz öğretmenlerimize belediye çalışmalarımız ile yeni projelerimiz hakkında bilgi verirken, değerli öğretmenlerimizin yapacağımız çalışmalar hakkındaki görüş ve önerilerini dinledik. Bu anlamda çok önem verdiğimiz idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin görüşlerini alıyoruz. Toplumumuzun büyük bir değeri olan çok değerli öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret sonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencileri sınıflarda ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.