Site Rengi

DOLAR 32,3583
EURO 34,9921
ALTIN 2.326,20
BIST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Başkan Yalçın Şehit Annelerini Unutmadı

15.08.2019
A+
A-

AK Partinin 'Afrin Askerlerine Mektup' projesi kapsamında askerlerimize mektup yazan şehit annesi Hesna Hanım’ı bulan AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Hesna hanımı ziyaret etti.

1992 yılında Hakkâri Çukurca İlçesi Sivritepe Karakolu’nda görevi başında şehit olan Saadettin Anıl’ın annesi Hesna Anıl’ı ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Başkan Yalçın, vatanın bölünmez bütünlüğü için en değerli varlıklarını şehit veren anneleri ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi. Şehit annesi Hesna Hanım’ın elini öperek bir süre sohbet etti.

Bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Yalçın:

“Hesna Hanım’ı tanımamız çok tesadüfi oldu. AK Parti’nin "Afrin Askerlerine Mektup Yazma" projesinde birçok mektup içerisinden, Hesna Hanım’ın yazdığı bu duygulu mektup bizlere ulaştı. Çok etkilendik ve kendisi ile tanışmak, yanında olduğumuzu hissettirmek istedim. Şehitlerin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olduk, olacağız. Vatan uğruna canlarını şüphesiz veren şehitlerimizi yetiştiren ana-babalar başımızın tacıdır. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor geride kalanlara sabırlar diliyorum. Onların aileleri bizler için kutsal emanetlerdir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız’’ dedi.

Şehit annesi Hesna Anıl ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.