Site Rengi

DOLAR 32,3134
EURO 35,1082
ALTIN 2.292,61
BIST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Başkan Yalçın Yeni Doğum Yapan Annelerin Anneler Günü’nü Kutladı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Anneler Günü programı kapsamında Eskişehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti.  
Başkan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, yeni doğum yapmış annelerin bu özel günlerini hazırladıkları hediyelerle kutladılar. Yeni annelere hayırlı olsun dileklerini ileten Yalçın, "Annelerimiz insanoğlunu dünyaya getirmekle onurlandırılmış en kıymetli varlıklarımızdır. Yılmadan ve yorulmadan bizlere iyiyi, doğruyu, güzeli öğreten hayattaki ilk öğretmenimiz annelerimizi yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalıyız. Sevgi, saygı ve minnet duygusuyla her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek hepimizin en önemli vazifesidir. Bu özel günde ilk defa ve tekrar anne olan kadınlarımızı ziyaret ederek sevinçlerine ortak olduk. Her evladımızın vatana, millete ve ailesine hayırlı evlatlar olmasını diliyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş bütün annelerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" açıklamalarında bulundu. 

Yeni doğum yapan anneler de Anneler Günü'nde gelen sürpriz ziyaretten çok mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.