Site Rengi

DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Bayramda Kabir Ziyareti İçin Otobüs Seferleri Ücretsiz

15.08.2019
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi dini bayramlarda vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmeleri için bu bayramda da ücretsiz otobüs seferleri ve mezarlık içi ring hattı ile vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca 18 yıldır her bayram ve özel günlerde olduğu gibi bu bayramda da Park ve Bahçeler seralarında yetiştirilen on binlerce çiçek, kent merkezi ve ilçe merkez mezarlıklarında vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylıkla gerçekleştirmesi için Büyükşehir Belediyesi kent merkezinden Asri Mezarlığa ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Arife günü başlayacak seferler ile vatandaşlar bayram boyunca Asri Mezarlığa ücretsiz olarak taşınacak. Eski Yimpaş Avm önünden kalkacak otobüsler Kırım Caddesi, Gazi Yakup Satar Caddesi, Yıldız, Yunus Emre Caddesi, Odunpazarı üzerinden Asri Mezarlığa ulaşacak.

Ayrıca Asri Mezarlık girişinde hazır bekletilecek olan midibüsler bayram boyunca mezarlık içerisinde vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak.

On binlerce çiçek ücretsiz dağıtılacak

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler seralarında yetiştirilen ve dini bayramlar ile özel günlerde Eskişehirlilere ücretsiz olarak dağıtılan rengarenk çiçekler, Ramazan Bayramı’nda kent merkezinde bulunan mezarlıkların yanı sıra 12 ilçenin merkez mezarlıklarında da dağıtılacak. Arife günü sabah saatleriyle birlikte Asri Mezarlık, Odunpazarı Mezarlığı, Esentepe Mezarlığı, Zincirlikuyu Mezarlığı başta olmak üzere 12 ilçenin merkez mezarlıklarında on binlerce çiçek vatandaşlara hediye edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.