Site Rengi

DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Bayramda Yola Çıkacaklar Dikkat!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, trafik yoğunluğunun üst seviyelere çıktığı bayram tatilinde trafiğe çıkacak sürücülere uyarılarda bulundu. Akçasoy ''Bayram ziyareti için yola çıkan tüm hemşehrilerimizin, trafik kurallarına riayet etmelerini, dikkatli şekilde araç kullanmalarını hassaten rica ediyorum'' dedi.

Kent Konseyi Başkanı Akçasoy, 9 gün sürecek bayram tatilinde yollarda yaşanacak trafik yoğunluğuna dikkat çekerek, sürücülere uyarılarda bulundu. Sürücülerin dikkatli olmalarının kendilerine, ailelerine ve insanlığa karşı bir borç olduğunu ifade eden Akçasoy “Sürücülerimizden kendilerini ve sevdiklerini kazalardan korumaları, güvenli ve keyifli yolculuk yapmaları için uzmanların uyarılarına mutlaka dikkat etmelerini rica ediyorum. Özellikle hayatımızı emniyetli yaşamanın en önemli kuralı olan emniyet kemeri kullanımı konusunda sürücülerimiz ayrıca hassasiyet göstermeliler. “ ifadelerini kullanarak, herkese sevdikleri ile birlikte geçirecekleri mutlu bir bayram dileği ile sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.