Site Rengi

DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

BEBKA’dan EOSB Başkanı Küpeli’ye Ziyaret

BEBKA’dan EOSB Başkanı Küpeli’ye Ziyaret
18.10.2020
A+
A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliğine yeni atanan Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni (EOSB) ziyaret ederek Başkan Küpeli ile görüştü.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) olarak beyaz bir sayfa açtıklarını, kurumlar arası koordineli çalışmayı önemsediklerini aktaran Durak: “Görevime başlayalı çok kısa bir süre geçti. Bugün sizleri tanımaya geldim. BEBKA olarak iş birliği içinde olduğumuz kurumlarla yeni beyaz bir sayfa açmayı planlıyoruz. Eskişehir Organize Sanayi Bölgemizin çok önemli projelere imza attığını biliyoruz. Yeni dönemde kurum olarak sürdürülebilir ve geleceği olan projelere destek vereceğiz. Projelerin değerlendirilmesinde her zaman adaletten yana olacağız. Adil bir anlayış içerisinde planlanan ve sanayimize ve şehirlerimize katma değer sağlayan örnek tüm çalışmalara destek vereceğiz” diye konuştu.

Önemli projelere imza atacağız

Gerçekleştirdiği ziyaret için Genel Sekreter Durak’a teşekkür eden Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ise, “Eskişehir OSB olarak önceki genel sekreter ile birtakım sorunlar yaşadık. Eskişehir sanayisi için çok önemli olan projelerimizeBEBKA’dan destek göremedik. Projelerimiz nedensiz yere sürekli ret edildi. Bundan sonra sizin göreve atanmanızla birlikte güzel işler yapacağımıza, önemli projelere imza atacağımıza inancımız tam. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.