Site Rengi

DOLAR 32,5217
EURO 34,9766
ALTIN 2.439,42
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Beylikova Bakan Varank’ı Ağırladı

15.08.2019
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Beylikova'da AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Bakan Varank'ın katılımı ile gerçekleşecek SKM açılışı için katılım yoğundu. Açılışta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yanısıra, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, 23. Dönem E. Nedim Öztürk, Cumhur İttifâkı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan, MHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Yasin Sezen, Çİfteler Belediye Başkanı Metin Özen, Cumhur İttifâkı Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Ali Yörük de katıldı.

Beylikova Kaymakamı Samet Öztürk ve Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp tarafından karşılanan davetlilerin ve vatandaşların coşkusu yoğundu. Bakan Varank da Beylikovalı vatandaşlarla tek tek ilgilendi, hâl ve hatırlarını sordu, onları dinledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Sakallı konuşarak halka hitap etti. Daha sonra kürsüye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gelerek bir konuşma gerçekleştirdi. Varank konuşmasında; yerel iktidarı, Beylikova'ya hizmet getirmemesi ile ilgili eleştirdi.

Varank'ın konuşması şöyle:
“Eskişehir’de şunu görüyoruz. Buradaki Büyükşehir Belediyecilik anlayışı ilçelerimize iten bir anlayışa sahip. Sizler de şahitsiniz. Büyükşehir Belediyesinin Beylikova’ya bir hizmeti oldu mu? Bu ilçeye doğru düzgün hiç bir hizmeti olmadı. Dolayısıyla bizim önümüzdeki seçimlerde sadece Beylikova’da değil, büyükşehirde de hizmet gönüllüsü, hizmet sevdalısı adayımıza destek vermemiz, oy vermemiz gerekiyor. Biz Eskişehir merkezde çok güzel çok modern halkımıza hizmet edecek bir Şehir Hastanesi yaptık. Burada bütün Eskişehirliler faydalanacaktı. Ama arkadaşlarım bana şunu söylüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı, bu hastanenin bir kilometrelik bağlantı yolunu yapmayı bile reddetmiş. Böyle bir belediyecilik anlayışı olmaz. Bu zihniyeti inşallah 31 Mart’ta sandıklara gömmeye var mısınız?” dedi. 

“Türkiye’nin beka mücadelesine vereceğiniz desteği düşünerek sandıklara gitmemiz gerekiyor” 
Son olarak dünyanın içinde bulunduğu durumdan sağlam çıkabilmek için Cumhurbaşkanına en büyük desteğin verilmesi gerektiğini cümlelerine ekleyen Bakan Mustafa Varank, “Dünyanın içinden geçmekte olduğu konjonktürü görüyorsunuz. Etrafımızdaki ateş çemberini görüyorsunuz. Ülkelerin birbiri ile yaptıkları ticaret savaşlarını görüyorsunuz. Bizim bu konjonktürde sapasağlam durmamız için, Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermek için bu seçimde sandıklara sadece bir belediye seçimi olarak değil, Türkiye’nin bekasını, beka mücadelesine vereceğiniz desteği düşünerek sandıklara gitmemiz gerekiyor” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.