Site Rengi

DOLAR 32,5430
EURO 34,8814
ALTIN 2.430,98
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Eskişehir’de

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yerel seçim yolunda eğitim modeli’ paneli Eskişehir’de gerçekleştirildi. İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, ilçe belediye başkanları ve merkez ile dış ilçelerden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Yeni yılda 15 belediyenin tamamını kazanacağız

Açılış konuşmanı yapan İl Başkanı Zihni Çalışkan, kötü hava koşullarına rağmen toplantıya eksiksiz katılım sağlayan dış ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Seçim dönemi boyunca hem tecrübe paylaşımı hem de seçimlere ilişkin eğitimler anlamında bu ve benzeri toplantıları yapmaya devam edeceklerini belirten Çalışkan,“Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da anlattığı üzere ağırlıklıolarak sosyal medyanın kullanıldığı görsel kirliliğin en aza indirildiği bir seçim sürecine giriyoruz. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde başta Büyükşehir olmak üzere diğer 14 belediyemizin tamamını kazanacağız ve 2019 yılı hepimiz için hayırlı bir yıl olacak. Bu vesile ile önümüzdeki yeni yılınızı tebrik ediyorum” dedi.

Toplantı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’nın konuşması ile devam etti. Eskişehir’de çok kıymetli bir teşkilatları olduklarını söyleyen Sakallı, “Allah’ın izniyle her şeyi başarabilecek bir teşkilata sahibiz. Bir ve beraber olduğumuz vakit bu teşkilat neyi başaramasın ki? Zaten 15 belediyenin 10 tanesi bizde. İnşallah bütün belediyeleri kazanacağız” dedi.

Yalan rüzgarına son vereceğiz

Belediye başkanının görevinin sadece çöple uğraşmak olmadığını söyleyen Sakallı sözlerine şöyle devam etti: Belediye başkanı sadece çöp, çamur yeşil alanla uğraşmayan şehrinin daha çok üretmesi ve müreffeh şehir seviyesine gelmesi için uğraşan kişidir. Eskişehir’de buna talibiz. Eğer merkez belediye başkanları görev yapmaya devam ederlerse Eskişehir daha fazla kaybedecek. Eskişehir bir milyar dolar civarında ihracat yapıyor. Bu ihracat Bursa’nın İnegöl ilçesi kadar. Bursa’nın ihracatı ise 18 milyar dolar. Yani Eskişehir’in 18 katı. Büyüklerimiz daha iyi bilir.25-30 yıl önce Türkiye’nin gelişmişlik endeksinde ilimiz ilk 6-7 ilden biriyken şu an çok daha gerilerdeyiz. Sıralamada bizim ardımızda olan Bursa’nın bir ilçesi Eskişehir kadar ihracat yapıyor. Bizim çocuklarımız sadece kafelerde mi çalışacak?  Bu şehirdeki bu yalan rüzgarına bir son verip bu şehrin daha fazla üreten ve istihdam sağlayan gençlerine ihtiyacımız var. Mevcut Büyükşehir belediye başkanı organize sanayi bölgesine 20 yılda bir defa uğruyor. Asıl hikaye bu işte.” 

Eskişehirli çok daha mutlu olacak  

Son olarak ‘Yerel seçim yolunda eğitim modeli’ sunumunu gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet MisbahDemircan bu tarz sunumların devam edeceğini belirtti. Demircan, ”Soğuk havaya rağmen teşkilat mensuplarımızın toplantıya katılımı çok yoğun maşallah. Belediyecilikten anlaşılması gereken şey sadece kaldırım ve park mıdır? İnşallah Eskişehir bu şeçimde AK Parti’ye evrilecek ve AK Parti’nin belediyeciliğini gösterme fırsatı bulduğumuzda Eskişehirli çok daha mutlu olacak. Bugün buraya yerel seçim yolunda yerinde eğitim modeli için geldik. Biz bu toplantıda bazı soruların yanıtlarını birlikte vermeye çalışacağız. Yoğun ilgiden dolayı teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.