Site Rengi

DOLAR 32,5967
EURO 34,8303
ALTIN 2.503,68
BIST 9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Beyşehir’de müzikli tiyatro oyunu sahnelendi

15.08.2019
A+
A-

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesinin ev sahipliğinde “Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar” isimli müzikli tiyatro oyunu sahnelendi.
Türkiye turnesi kapsamında Beyşehir ilçesine gelen Tiyatro Manço ekibinin hazırladığı, Beyşehir Belediyesinin katkılarıyla sergilenen müzikli tiyatro oyunu, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde Beyşehirli çocuklarla buluştu. Yönetmenliğini Ömer Gecü’nün yaptığı Tarık Şerbetçioğlu tarafından kaleme alınan 40 dakika süreli tiyatro oyunu, izleyicilerden büyük alkış aldı. Müzikli oyun, aileleriyle birlikte geldikleri salonu tamamen dolduran çocuklara neşeli ve keyifli anlar yaşattı. İki seans halinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da eşi ve çocuklarıyla birlikte izledi. Beyşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlilerinin dağıttığı biletler sayesinde çok sayıda minik öğrenci ise tiyatro oyununu ücretsiz olarak izleme imkanı buldu.
Eğitici bir dostluk öyküsünü anlatan oyunda, çiftlikte dostları Paytak Ördek, Kemirik Fare ve Sarman Kedi ile mutlu bir hayat süren sevimli köpek Çomar, bir gün artık işe yaramadığı düşüncesine kapılıp çiftliği terk eder. Çomar’ı çiftliğe geri döndürmek isteyen dostları kendilerini ormanda bir maceranın içerisinde bulurlar. Eğlenceli, sevimli, dans ve şarkılar da içeren oyunda çocuklara eğitici bir dostluk öyküsü aşılanmaya çalışılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.