Site Rengi

DOLAR 32,3666
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,60
BIST 9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kayıtları başladı

15.08.2019
A+
A-

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve şu ana kadar binlerce müzikseverin sertifika aldığı Bilecik Belediyesi müzik kursları başvuruları başladı.
Tarih ve kültür şehri Bilecik’in sanatsal faaliyetler anlamında da en iyi yerlere gelmesi için önemli çalışma ve projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yıl da gerçekleştireceği müzik kurslarıyla Bilecik’in kültürel ve sanatsal aktivitelerine yenilerini ekliyor. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslarda, her dönem yüzlerce müziksever birçok alandaki kurslarla eğitimler alıyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen kurslar kapsamında; Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon ve Klarnet alanlarında kurslar verilecek.
Öte yandan 5 Şubat 2018 gününe kadar başvuruların yapılabileceği kurslar hakkında detaylı bilgi ve müracaatların Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.