Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Ödülleri Sahiplerini Buldu

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Ödülleri Sahiplerini Buldu
08.06.2020
A+
A-

Genç Memur-Sen öncülüğünde artık geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın bu seneki konusu İskender Pala’nın Mihmandar isimli romanıydı. Eskişehir genelindeki tüm liselerde sene basından itibaren yürütülen projede öğrenciler ücretsiz olarak temin edilen kitabı okuyup kitapla alakalı bir kompozisyon yazdılar. Her sene düzenlenen bir programla takdim edilen ödüller bu sene salgın süreci nedeniyle öğrenciler ziyaret edilerek verildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Muammer Karaman: “Genç Memur Sen’imizin gençleri okumaya ve yazmaya teşvik eden ‘Bir Bilenle Bilge Nesil Kitap Okuma Şenliği’nde dereceye giren öğrencilerimizin ödüllerini kendilerini ev ve okullarında ziyaret ederek takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum. Bu kıymetli evlatları yetiştiren ailelerimizi de kutluyor, heyetimize gösterdikleri misafirperverlik için hepsine teşekkür ediyorum.

Yarışma sürecinde öğrencileri ile devamlı kritikler yaparak onların kitapla daha geniş ve derinlikli yolculuklara çıkmalarını sağlayan danışman öğretmenlerimize, kaybedeni olmayan yarışmamıza katılan öğrencilerini iyi, güzel ve faydalı bir faaliyete katıldıkları için alkışlayıp teşvik eden, moral veren konuşmalar yapan okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum.Bu yarışmayı başından sonuna kadar büyük bir gayret ve özenle sürdürüp sonuçlandıran Genç Memur Sen Eskişehir Başkanı’mız Tezcan Korucuoğlu ve GMS Eskişehir Yönetim Kuruluna, şubemiz adına faaliyete hamilik eden Eyüp Ünal kardeşimizi de yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.