Site Rengi

DOLAR 32,5002
EURO 34,5885
ALTIN 2.496,93
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Bozdağ’dan Kılıçdaroğlu’na Cevap

15.08.2019
A+
A-

Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basında yer alan “Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum” sözlerine cevap verdi.
Twitter üzerinden açıklamalarda bulundan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun “Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum” açıklamasını vahim bir yanlış olarak nitelendirdi. Zeytin Dalı Harekatı'nın hedefine ulaşmadan son bulmayacağını belirten Bozdağ, "Afrin bölgesindeki her karış toprak ve tüm yerleşim yerleri terör örgütlerinden ve teröristlerden temizleninceye kadar devam edecektir"dedi.

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:
"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün bazı gazetelerde yer alan 'Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum' açıklaması vahim bir yanlıştır. Bu,Türkiye’ye, Afrin’i teröristlerden temizleme, Afrin’deki teröristlere dokunma demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir. Belli ki YPG’ye 'Kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur' diyen Kılıçdaroğlu, Afrin merkezde PYD-YPG-PKK’nın eli kanlı teröristlerinin varlığını sürdürmesini ve Zeytin Dalı Harekatı'nın hedeflerine ulaşmadan sonlandırılmasını istemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu ve herkes bilmelidir ki Zeytin Dalı Harekatı, Afrin’in merkezi dahil Afrin bölgesindeki her karış toprak ve tüm yerleşim yerleri terör örgütlerinden ve teröristlerden temizleninceye kadar devam edecektir. Kimse, Türkiye’nin bu hedefe ulaşmasını engelleyemez."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.