Site Rengi

DOLAR 32,5715
EURO 34,9803
ALTIN 2.418,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Bozkurt’a Kadınlardan Çifte Teşekkür

15.08.2019
A+
A-

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişi'nin 84. yıl dönümü ile 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlama amacıyla ziyaret ettiği kadınlardan çifte teşekkür aldı. 
İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde spor yapan bir grup kadını ziyaret eden Başkan Bozkurt, kadınların hayatın ve tarihin en eski dönemlerinden bugüne toplumsal hayatın merkezinde yer aldığını ve ihtiyaç hissedildiğinde her türlü fedakârlığı yaptığını belirtti. Bozkurt, “Türk Kadını 84 yılda bu milletin hayatında çok önemli yerlere gelmenin gururunu yaşamaya devam etmektedir. Kadınlarımız, dünyada kendisini çağdaş zanneden birçok ülkeden daha önce seçme ve seçilme haklarına kavuşmuş ve bunu en güzel şekilde kullanmanın yanısıra sosyal, kültürel ve bilimsel alanlarda gurur duyduğumuz çalışmalarla çok önemli işlere imza atmıştır. Tüm kadınlarımızın, bu anlamlı gününü kutluyor, sevgi, merhamet ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza bir ömür boyu başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

İnönülü kadınlar Başkan Bozkurt'a hem yaptığı ziyaret ve kutlama, hem de sosyal hayatlarına Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi gibi oldukça önemli bir tesisi kazandırdığı için teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.