Site Rengi

DOLAR 32,3656
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,16
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Bozkurt’tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İstanbul Sancaktepe'deki helikopter kazasında üç meslektaşıyla birlikte şehit düşen Albay Göksenin Aytural Şaylan'ın, İnönü Yenice Mahalle'de ikamet eden kayınpederinin evini ziyaret ederek taziyelerini iletti.  
Şehit Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan’ın eşi Alev Şaylan, kayınvalidesi Nazife ve Kayınpederi Hasan Hüseyin Domaniç’e başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Başkan Bozkurt, “Şehidimize ve aynı kazadan hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta Şaylan ve Domaniç aileleriyle kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Türk milleti olarak şehitlerimizi asla unutmayacağız. Mekanları Cennet olsun” dedi. 

Heyet olarak yapılan ziyarette Belediye Meclis Üyesi Tahsin Çelik, İnönü Emniyet Amiri Hasan Aybar ile İnönü Jandarma Komutanı Yakup İlhan da yer aldı. 
Başkan ve beraberindekiler daha sonra şehidin ailesi tarafından Albay Şaylan ve tüm şehitler için Çarşı Camii'nde okutulan mevlidine katılarak dua ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.