Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Bu Kermesin Geliri Yaşlıların Bakımına Harcanacak

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi, Mihallıççık Selami Vardar Yaşlılar Köşkü’nün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes düzenledi.  
Kermesin açılışına Eskişehir AK Parti Milletvekilleri Harun Karacan ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı katıldı. Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Nazlı Öztürk, açılışta yaptığı konuşmada "Kermesimizin amacı, Mihallıççık ilçesinde bulunan, Selami Vardar Yaşlılar Köşkümüzün ihtiyaçlarını karşılamak. Vakfımızın gönüllüleriyle birlikte, büyük bir özveriyle, gece gündüz çalışarak bu kermesi gerçekleştirdik. Siz gönül dostlarımızın da katkılarıyla yaşlılarımıza konforlu bir hizmet sunma hayalimizi gerçekleştireceğiz. Vakfımızın yaptığı kermese olan katılımınız ve bağışlarınız sayesinde bir yaşlımızın daha elini tutmak, onu rahat ettirmek şansını bulacağız. Bu konuda sizlere destekleriniz için teşekkür ediyorum hem vakfımız hem de yaşlılarımız adına. Vakfımız yardıma muhtaç kimselere yardım elini uzatan hayırseverlerle, yaşlılarımız arasında gönül köprüsü oluşturmak için var. Bu nedenle sizlerin desteklerini bekliyoruz. Birlikte pek çok eli tutmayı başarabiliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.