Site Rengi

DOLAR 32,5994
EURO 34,8008
ALTIN 2.504,12
BIST 9.483,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

"Bu Ülkede En Çok Anneler Bedel Ödedi"

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
Mesajında, aydınlık çocukların yetişmesinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerin baş tacı olduğunu belirten Başkan Kurt, annelere hak ettikleri sevgiyi ve saygıyı göstermeye devam edeceklerinin de altını çizdi. Başkan Kurt, mesajına şu sözlerle devam etti: 
“Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, aldığımız her nefesin en büyük anlamı olan annelerimiz, tek bir günde hatırlanmamalı. Anne sevgisi, sevgilerin en kutsalı ve kıymetlisidir. Karşılıksız sevgileri, bitip tükenmek bilmeyen özverileri, sınırsız hoşgörüleri ile mutluluk kaynağımız olan annelerimiz; her zaman yol gösterici olan yaşam deneyimleri ile geleceğe umutla bakmayı ve mücadele etmeyi öğretti bizlere. Türkiye, 24 Haziran’da yeni bir yol ayrımına giriyor. 24 Haziran’dan sonra ülkemiz ya aydınlık, özgür günlere giden bir yola girecek ya da bu karanlık büyüyerek devam edecek. Türkiye’nin aydınlık geleceği için annelerimize çok büyük görevler düşüyor. Bu ülkede en çok anneler bedel ödedi, ödemeye de devam ediyor. Ben annelerin evlatlarının baskı ve karanlık içinde yaşamalarına izin vermeyeceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bitip tükenmek bilmeyen sevgileri ile daima içimizi ısıtan, yolumuzu aydınlatan başta şehit anneleri olmak üzere, annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Tüm insanlığa, çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam süren annelerin olduğu bir dünya diliyorum.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.