Site Rengi

DOLAR 32,3794
EURO 35,0246
ALTIN 2.326,52
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Burhan Sakallı: ‘Az Konuşacağız Çok Çalışacağız’

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti İl Merkezi binası önünde vatandaşlara hitab etti. Sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehirlilere gönderdiği selamı ile başlayan Sakallı, bundan sonraki işlerinin az konuşup, çok çalışmak olduğunu söyledi.

Sakallı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

"Mensubu olmaktan gurur duyduğum Eskişehirliler, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyoruz. Öncelikle üzerimde bir selam var onu iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan şunu söyledi, "Burhan Başkan Eskişehir'e ve Eskişehirlilere Selam Söyle benden. Onlar benim ne demek istediğimi anlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın o selamı ile birlikte ne söylediğini ve ne söylemek istediğini şehrimize ve sizlere hangi mesajı vermek istediği konusunda hiçbir tereddüdümüz yok. Öncelikle bir mesai günü olmasına rağmen işlerinden ve meşguliyetlerinden bizi yollarda karşılayan ve buraya kadar teşrif eden tüm arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize hem şahsım hem de bakanım, milletvekilim il ve ilçe başkanlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. "

"Kimseyi Dışlamayacağız"

"Yakmaya gelmiyoruz, yıkmaya gelmiyoruz, yapmaya, inşa etmeye, imar etmeye geliyoruz" diyen Sakallı, Eskişehir'i çok sevdiğini ve bu şehirde kimsenin dışlanmayacağını belirtti. Sakallı; "Vatandaşı çok seviyoruz. Önemli olan bu şehrimizin insanının gönüllerini inşa etmemiz gerekiyor. Kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan,  herkese, bu büyük mavi kubbenin altında bir yer olduğunu hissettirerek, her görüşten ve her inançtan olan hemşerimizi çağrımıza davet ediyoruz. Bu şehrin birinci sınıf hemşerisi hissettireceğiz. Bize oy verenleri seviyoruz. Ama bize oy vermeyenleri de seviyoruz. Bize sempati beslemeyenleri de seviyoruz. Bizim seçmenimiz olmayanları da seviyoruz. Bizimle aynı partide olmayanları da seviyoruz. Bu ülkede ve bu şehirde yaşıyor olması, onları sevmemiz için yeter de artar bile. Asla yorulmayacağız. Asla yıkılmayacağız. Asla çözülmeyeceğiz. Asla geri adım atmayacağız. Asla millet yolunda hizmetten geri dönmeyeceğiz. Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Bugünden itibaren yapmamız gereken tek bir şey var. Az konuşacağız Çok çalışacağız." diye konuştu.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.