Site Rengi

DOLAR 32,3544
EURO 35,1415
ALTIN 2.301,58
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Burhan Sakallı: ‘Farklılıkları Tehdid Değil; Zenginlik Olarak Görüyoruz’

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifâkı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Yıldıztepe Mahallesinde saldırıya uğrayan Volkan Doğan’ın seçim ofisinde vatandaşlara seslendi, demokrasi ve birlik mesajı verdi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın, saldırıya uğrayan seçim ofisine giden ve burada vatandaşlarla buluşan Burhan Sakallı, “Demokrasi dediğimiz şey, farklılıkları bir tehdit olarak gören değil, aksine bu farklılıkları bir fırsat ve zenginlik olarak gören sistemin adıdır. Biz demokrasiye inanıyorsak, Yıldıztepe’de, Göztepe’de, Büyükdere’de; bu şehrin her yerinde bütün partilerin seçim ofisleri barış içinde, komşuluk içinde bir arada olmaya devam edecekler. Yapılan yanlıştır ve umut ediyoruz bu yapılan ilk ve son yanlış olur” diye konuştu.

Yılmadan, yorulmadan Eskişehir için çalışacağız

 Eskişehir için çok çalışacaklarını vurgulayan Sakallı, “Tek bir şeye ihtiyacımız var, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, çalışmak, çalışmak, çalışmak… Yılmadan çalışmak, yorulmadan çalışmak, bıkmadan çalışmak, Yıldıztepe için, Odunpazarı için, Eskişehir için, 12 ilçemiz için, ülkemiz için hep birlikte çalışacağız, birbirimizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

“Bize oy verenler kadar; vermeyenlerin de belediye başkanıyız”

Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehrin uzak- yakın tüm mahallelerinde bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Eskişehir olacağız. Biz, bize oy verenler kadar, vermeyenlerin de belediye başkanıyız. Biz, bizi sevenler kadar sevmeyenlerin de belediye başkanıyız. Olduk, oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Şimdi yapmamız gereken, kimseyi kırmadan dökmeden, kimseyi bu çağrının dışında tutmadan, 31 Mart akşamına kadar geçmedik sokak, çalmadık kapı, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmayacağız. İçimizden bir kişi bile olmaz ise, biz eksiğiz demektir. Eksik olmamak için, tamamlanmak için son bir hemşerimize bile ihtiyacımız var. Göreceksiniz biz bu seçimi Odunpazarında, Tepebaşında ve Büyükşehirde kazanacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.