Site Rengi

DOLAR 32,5011
EURO 34,6246
ALTIN 2.481,40
BIST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Burhan Sakallı Mihalgazi’de

15.08.2019
A+
A-

Adaylığının  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandığı günden bu yana ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren ve Eskişehir'i karış karış dolaşan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, son olarak Eskişehir'in ilçelerinden Mihalgazi'yi ziyaret etti.

Mihalgazili vatandaşlarla buluşan ve yerel seçimler hakkında görüş alışverişi yapan Burhan Sakallı, ilçedeki ziyareti sırasında duyduğu misafirperverlikten dolayı herkese çok teşekkür etti.

Yaptığı ziyaretinde kısa bir açıklamada bulunan Sakallı, "Eskişehir'imizin güzel ilçelerinden Mihalgazi'yi ziyaret ederek ilçe halkı ile kucaklaştım. Bizleri misafirperverlikle karşılayan Mihalgazi Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Akgün'den ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgi aldım. Başkanımıza ve Mihalgazili hemşerilerime göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Sonraki ziyaretini Magnesit A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Bulur ve çalışanlarına yapan Burhan Sakallı, "Eskişehir'de bine yakın kişiye istihdam yaratan, cirosu ile Türkiye'nin ilk bin firması arasında yer alan, üretiminin yüzde 90'ını dünyanın 45 ayrı ülkesine ihraç eden ve en önemlisi 11 yılda 190 binin üzerinde fidan diken kurumumuz ile gurur duydum. Türkiye'deki pek çok firmaya örnek olan Magnesit A.Ş.'ye bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilerim." diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.