Site Rengi

DOLAR 32,3691
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,20
BIST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Burhan Sakallı’dan Eskişehirlileri Heyecanlandıracak Açıklamalar

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Bakanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, MHP, BBP ve AK Partililerin katılımları ile açıldı. Açılışta AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’in yanısıra Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç da bir konuşma yaptı. Burhan Sakallı, konuşmasında Eskişehir halkını ve Eskişehirspor’u heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Sakallı, iş başına geldikleri takdirde toplu taşıma ücretlerinde indirime gideceklerini, gençlere internet hizmetini ücretsiz sağlayacaklarını, şebeke suyunda ve Kalabak Su'da indirim yapacaklarını ifâde etti ve: "Otopark ücretleri 10'da bire düşecek. Büyükşehir Belediyesi’nde, Odunpazarı’nda, Tepebaşı'nda asfalt ve tretuvar katılım payı almayacağız.” dedi. 

 

Burhan Sakallı, Eskişehirspor ile ilgili olarak ise; Eskişehirspor yönetimini ziyaret ederek, Eskişehirspor için plânladıkları projelerini anlatacağını duyurdu. Burhan Sakallı, 31 Mart 2019'da seçimi kazanmaları durumunda Eskişehirspor’un, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden gerekli her türlü desteği göreceğini ifâde etti. Sakallı: "Biz Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda ilk 5 yılda şehrin trafikten otoparka, imardan içme suyana kadar her türlü sorununu çözeceğiz. Biz Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda Eskişehirspor'un 20 yıldan bu yana süren yalnızlığı, sahipsizliği de son bulacak" diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.