Site Rengi

DOLAR 32,5976
EURO 34,7516
ALTIN 2.491,67
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Burhan Sakallı’dan Sabah Mesaisi

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı güne sabahın ilk ışıkları ile başladı. 
Orhangazi  Mahallesi'nde Ömür Camii'nde sabah namazına iştirak eden Sakallı; namaz sonrası ikram edilen Sabah Çorbasında vatandaşlarla sohbet ederek, Orhangazi Mahallesi'nin sorunlarını dinledi ve kendilerinin çözüm noktasındaki düşüncelerini aktardı. 
Dün de yoğun bir  gün yaşayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, sabah saatlerinde engelli bireylerin oluşturduğu Sivil toplum kuruluşları ile kahvaltı da buluştu. AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Soner Çoban'ın organize ettiği buluşmaya Sakallı'ya  AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'da eşlik etti. 
Günboyu değişik mahallelerde vatandaşlarla buluşan Burhan Sakallı, akşam saatlerinde de AK Parti İl. Binasında AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın  Kollarının  tertip ettiği  "Mahalle Başkanları " toplantısına katıldı. 
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanvekili  Sinan Şengel ve AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Yalçın katıldığı programda Sakallı; "Hedefe ulaşmada en çok hanım kardeşlerimize görev düşecek. Özellikle Tepebaşı'nda  çalınmadık kapı girilmedik sokak kalmayasıya kadar AK Belediyeciliği Gönül Belediyeciliğini anlatmak için ayaza soğuğa kar ve tipi ye aldırmadan var gücümüzle 31 Mart akşamına koşacağız ve en nihayetinde Eskişehir i AK Belediyecilik ile tanıştıracağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.