Site Rengi

DOLAR 32,5286
EURO 34,9017
ALTIN 2.439,53
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Büyükerşen’in CHP’nin 95. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Cumhuriyetimizin kurucusu olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95’inci kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum. Demokrasinin vazgeçilmezi olan parlamenter sisteme geçişin ilk adımı Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana her zaman çağdaşlığın ve laikliğin savunucusu olmuştur. Günümüzde Cumhuriyet’in korunmasında ve sürdürülmesinde en büyük görev yine Cumhuriyet Halk Partisi’ne düşmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün benim iki büyük eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet’in ve temel ilkelerinin koruyucusu ve savunucusu olarak çağdaşlaşmanın tek adresidir. İlk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun ilkelerine gönül vermiş herkesin partisi olan CHP, insan haklarının, hukuk devletinin, demokrasinin filizlendiği çınar olarak sürdürdüğü yaşamına daha uzun yıllar devam edecektir.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor ve başta İlk Genel Başkanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İsmet İnönü, Bülent Ecevit ve CHP’de emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partimiz için çalışmalarını sürdüren herkese şükranlarımı sunuyorum.

Çağdaş ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95’inci yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.