Site Rengi

DOLAR 32,5011
EURO 34,6246
ALTIN 2.481,40
BIST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Büyükşehir’in Bayram Mesaisi

15.08.2019
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nı Eskişehir’de geçirecek vatandaşların bayramlarını dolu dolu yaşamaları amacıyla ilgi gören parklar ve müzeler başta olmak üzere kent merkezinde bayram mesaisi yapacak.

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Kentpark içerisindeki yapay plaj, vatandaşlardan gelen istek üzerine bayram boyunca hizmet verecek.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerinde bulunan Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi, Hayvanat Bahçesi ve Eti Sualtı Dünyası arife günü ve bayramın birinci günü hariç bayram boyunca açık olacak.

Eskişehir turizmine büyük katkı sağlayan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Kent Belleği Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi ve Cam Sanatları Müzesi de bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü gününde vatandaşlara hizmet verecek.

Esbotlar ve gondollar sadece bayramın birinci günü hizmet vermeyecek fakat arife ve bayramın diğer günleri hizmet vermeye devam ederken, zabıta ekipleri de 24 saat boyunca vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendirecek. 

Ana arterlerde parklar ücretsiz

Kurban Bayramı’nda vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırması amacıyla

bayram boyunca Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Sakarya Caddesi ve Fabrikalar Caddesi’nin üzerindeki park yerleri ve Hava Şehitliği yanında bulunan açık otopark ücretsiz olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.