Site Rengi

DOLAR 32,5999
EURO 34,8349
ALTIN 2.491,69
BIST 9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Çakırözer Ali Koç Baba ve Sücaâddin Veli Etkinliklerine Katıldı

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Ali Koç Baba ve Sucaaddin Veli derneklerinin düzenlediği anma programlarına katıldı, yurttaşlarla bir araya geldi.

Alevi Bektaşi inancının yol önderlerinden Ali Koç Baba ve Sucaaddin Veli’nin dostluk ve kardeşlik düşüncelerinin bu yıl Eskişehir’den gelecek nesillere aktarıldığına dikkat çeken Çakırözer, “Türkiye’nin dört bir yanından hemşehrilerimizle hoşgörü içinde, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi paylaşmak hepimiz için onur verici” dedi.

CHP’li Çakırözer Eskişehir’de merkezde ve ilçelerde yurttaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sücaaddin Veli anmalarına katılan Çakırözer, dün de Ali Koç Babalılar Derneği’nin düzenlediği anma etkinliklerine katıldı.

Bulgaristan’dan, Trakya’dan ve Eskişehir’in çeşitli köylerinden katılımın sağlandığı anma etkinliğinde konuşan Çakırözer, “Anadolu’yu her daim aydınlatan Alevi Bektaşı inancının önderlerinden Sücaaddin Veli ve Ali Koç Babalılar anmalarında hemşehrilerimizle bir araya geldik, kucaklaştık. Bize laikliği, aklın, bilimin yolunu gösteren Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda, Hem Sücaaddin Veli hem de Salihler köyümüzdeki gibi hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olduğu bir Türkiye hepimizin ortak arzusu. Kıymetli başkanlarımıza davetleri ve kıymetli misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.