Site Rengi

DOLAR 32,3606
EURO 34,9791
ALTIN 2.321,68
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çakırözer Bayramda Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Hacı Süleyman Çakır Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti, bayramlarını kutladı.

CHP’li Çakırözer, Kurban Bayramı’nda Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyarete ederek, Kurban Bayramlarını kutladı. Parti yöneticileri ile gerçekleştirdiği ziyarette huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Çakırözer, huzurevi sakinlerine sağlıklı, mutlu uzun ömürler diledi.

Çakırözer, huzurevi sâkinlerinin bayramlarını kutladı, onlarla sohbet etti

Çakırözer, bayram ziyaretleri kapsamında, Hacı Süleyman Çakır Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret ederek, onlarla tek tek sohbet etti. Konuşması sırasında tüm huzurevi sakinlerine fedakarca yürüttükleri hizmetler için teşekkür eden Çakırözer: “Siz tecrübeli büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var.  Hepimizin ortak dileği sizlerin en iyi koşullara sahip bir biçimde yaşamlarınızı sürdürebilmeniz” diye konuştu. 

Ziyareti sırasında huzurevi çalışanlarına da teşekkür eden Çakırözer, onlarla birlikte yemek yedi. Çakırözer: “Tecrübeli büyüklerimizin huzurevindeki yaşadığı memnuniyet bizler için çok önemli. Değerli büyüklerimizin huzuru ve mutluluğu için büyük emek harcayan tüm yönetici ve personel arkadaşlarımıza da teşekkür ederim, bayramlarını kutlarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.