Site Rengi

DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Çakırözer “Daha Ulaşılabilir Bir Hayat Sunmak Birincil Görevimiz”

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve İl Başkanı Rabia Akman bayram ziyaretleri kapsamında Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyelerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi, bayramlarını kutladı.

CHP’li Çakırözer, İl Başkanı Rabia Akman ve parti üyeleri bayramın son günü Bedensel Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyelerinin bayramlarını kutladı.  Dernek Başkanı Rıdvan Saygı ve dernek üyelerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer ve Akman, engellilerin hayatın her alanında öncelikli olması gerektiğini vurgulayarak, engellilerin güven içinde daha rahat koşullarda yaşamaları için hem yerelde hem de Meclis’te iş birliği içinde her türlü çalışmaları yürüteceklerini belirtti.

DAHA ULAŞILABİLİR VE GÜVENLİ BİR HAYAT SAĞLAMALIYIZ

Engelli yurttaşların sıkıntı ve ihtiyaçlarının çok fazla olduğunu hatırlatan Çakıözer, “Hepimizin en birincil görevi engellerin olmadığı bir Türkiye, bir Eskişehir yaratmak. Engelli yurttaşlarımızın daha rahat ve güvenli koşullarda hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak. Tüm yurttaşlar hep birlikte, engellilerimiz için daha ulaşılabilir, daha rahat bir hayat yaratmak zorundayız. Buradan Bedensel Engelliler Derneğimiz vasıtasıyla tüm engelli yurttaşlarımızın bayramlarını kutluyor, selam ve sayılarımı sunuyorum” diye konuştu.  

TÜM TALEPLERİN SONUNA KADAR TAKİPCİSİYİZ

CHP İl Başkanı Rabia Akman ise, engelli yurttaşların her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, “Bizler her zaman engelli yurttaşlarımızın yanındayız. Eskişehir’deki Belediyelerimizin engelli yurttaşlarımız için gösterdiği olağanüstü duyarlılık çok değerli ve örnek alınası. Dileğimiz engellerin ortadan kalktığı, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir Türkiye.  Engelli yurttaşlarımızın tüm taleplerinin sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.