Site Rengi

DOLAR 32,4905
EURO 34,9546
ALTIN 2.435,08
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Çalışkan Süreci İyi Götürüyor

15.08.2019
A+
A-

Yerel seçim kampanyasının son bularak vatandaşların sandığa gitmesine günler kala AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'ın performansı göz dolduruyor. 24 Haziran seçimleri sonrası il başkanı olarak atanan Çalışkan, il yönetimini oluşturduktan birkaç ay sonra yerel seçim takvimiyle yüzyüze kaldı.

Atandığı ilk günlerde genç ve parti yönetiminde deneyimsiz olarak değerlendirilen AK Parti İl Başkanı Çalışkan, beklenilenin çok üstünde gayret ve çaba ile takdir topluyor. Gerek MHP ile yürütülen 'Cumhur İttifakı' başlangıç aşamasını gerekse merkez ve taşra ilçelerde aday tespiti ve sonrasında seçim kampanyasını başarıyla idâre eden Zihni Çalışkan, sakin ve ağırbaşlı tavırları ve çözüm odaklı yapısı ile başta Cumhur İttifâkı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve ilçe belediyeleri arasında koordinasyonu sağlamada üzerine düşeni yaptığı gözleniyor.

Cumhur İttifakı milletvekilleri ile birlikte belediye başkan adaylarının programlarına ve kampanyalarına omuz veren genel merkez ile adayların arasında köprü vazifesi gören İl Başkanı Çalışkan'ın çabası gözlerden kaçmıyor. Günün bir bölümünü taşra ilçelerdeki Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının çalışmalarına ayıran Çalışkan, diğer yarısında da Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkan adaylarının çalışmalarında bulunmaya gayret ediyor.
Parti teşkilatlarından gelen istek ve belirtilerine de cevap veren Çalışkan'ın yerel seçim kampanyasına ciddi bir ivme kattığı, otoriterler tarafından gözlemleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.