Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Çalışmalar Hem Merkezde Hem Kırsalda

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler kent merkezinde; İhsaniye Mahallesi, Güler Sokak ve Doğu Sokak üzerinde kaldırım, tretuvar ve taş döşeme çalışması yaparken Hoşnudiye Mahallesi, Ambarlar Sokak’ta (İstasyon arkası) ise asfalt çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü personeli, kırsal mahallelerde de yoğun biçimde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mollaoğlu Mahallesi’nde yeni yol açma çalışması sürdüren ekipler daha sonra stabilize malzeme dökümü ile mesaisine devam edecek. Aynı şekilde Karagözler Mahallesi’nde de yol açma çalışması gerçekleştiren Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eskişehir – Bursa Yolu’ndan Satılmışoğlu Mahallesi’ne ulaşan yolda da asfaltlama öncesinde freze (asfalt kazıma) çalışması yapıyor. Ekipler Uludere Mahallesi’nde ise satıh kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım ve onarım çalışmalarının aksatılmadan sürdürüleceğini belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.