Site Rengi

DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Can Pazarı Yaşanan Otobüsün Yolcuları Olay Anını Anlattı

15.08.2019
A+
A-

Ankara'dan Bursa'ya geziye giderken Eskişehir çıkışında meydana gelen trafik kazasında yaralanan bazı yolcular olay anını anlattı. 
11 kişinin yaşamını yitirdiği, 44 kişinin de yaralandığı kazanın çok hızlı bir şekilde geliştiğini belirten Ayşe Yıldırım, kazanın saat 04.00 sıralarında gerçekleştiğini söyledi. Mola yerinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra olayın gerçekleştiğini aktaran Yıldırım, "Mola yerinden ayrıldık biz. Yarım saat sonra oldu. Köpek çıkmasıyla alakası yok. Araba sendeledi. Çarptı. Bildiğiniz uyudu şoför. Köpek çıksa kornaya basılır, fren yapılır. Hiçbiri yok. Bildiğiniz çarptık bir yere aniden. Saniyelik bir şeydi." şeklinde konuştu.

"Kesinlikle şoför uyudu"
Otobüsten yaralı olarak kurtulan Nilgün Sarıkaya ise olay esnasında şoförün uyuduğunu iddia etti. Kaza esnasında herhangi bir fren sesi duymadıklarını ifade eden Sarıkaya, "Biz dört arkadaştık. Uyanıktık o esnada. Sessizdi otobüsün içi. Ne bir fren oldu, ne bağırma sesi. Birden girdik. Kayma da olmadı. Buzlanma yoktu. Araç kullandığımız için bunu bilebiliyoruz. Kesinlikle şoför uyudu. Ben en başından beri uyudu dedim polislere, herkese…" dedi.

"Mahşer yeri gibiydi"
Olayın çok kısa sürede geliştiğini ve sürüklendiklerini hatırladığını aktaran Perihan Demetgül ise, kazayla ilgili şunları kaydetti:
"Düz yolda giderken soldan taraftan, sağa birden sürüklendiğimizi hatırlıyorum. Zaten saniye değil saniselik bir olaydı. Her yer mahşer yeri gibiydi. Böyle bir şey yoktu"

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.