Site Rengi

DOLAR 32,5433
EURO 34,9184
ALTIN 2.430,06
BIST 9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Canlı Yayında Kalp Pili Şoklama Anı

15.08.2019
A+
A-

Dün spor programcısı Şükrü Oytan, canlı yayın esnasında kalp krizi geçirmişti. Rahatsızlığın ardından doktoru Kardiyoloji Uzmanı Özcan Yücel tarafından açıklama geldi. Oytan'a 10 gün önce pil taktıklarını ifade eden Dr. Yücel, "Canlı yayında hastanın kalbi durdu ve pil şok yaptı.Canlı yayında çok nadir bir durumdur. Tam bir eğitim vakası olmuş. Hasta şuan çok iyi" dedi.

Hastanın kalbinde daha önceden ritim bozukluğu olduğunu, bu durumda ritm bozukluğu yüzünden kalp krizi geçirmemesi için kalp pili taktıklarını söyleyen Dr. Yücel, "kalbi durunca pil devreye giriyor. Kalbi şokluyor. Kalp krizi geçiren birine kalp masajı yapar gibi otomatik pil devreye girmiş kalbe kalp masajı yapar gibi kalbi çalıştırmış. Derslerde okutulacak bir vaka olmuş." diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.