Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Cemalettin Gökay Anaokulu’nda ‘Ekran ile Değil Benimle Ol’ eTwinning Projesi

Cemalettin Gökay Anaokulu’nda ‘Ekran ile Değil Benimle Ol’ eTwinning Projesi
15.01.2020
A+
A-

Kuruculuğunu Fatma Avcı ve Özgül Yücel İnanlı’nın yaptığı ‘Ekran ile Değil Benimle Ol’ projesi kapanış sergisi 14 Ocak günü Cemalettin Gökay Anaokulu’nda gerçekleştirildi.

Serginin açılışına Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan, Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın, Tepebaşı İlçe Milli Eğitimi Şube Müdürleri Tülay Gündoğan, İbrahim Çelik, Mehmet Kına, okul müdürleri ve projenin kurucu ortağı Nermin Özdemir Anaokulu Müdür Yardımcısı Fatma Avcı ve projeyi okulda yürütmüş olan F, G, H, K, L, O şubesi velileri katıldı. Proje kapsamında ebeveynlerin televizyon, bilgisayar, telefon, tablet gibi ekran kullanımlarının önüne geçerek çocukları ile ilgilendikleri zamanın kalitesini artırmaya yönelik etkinlikler yapıldı. Eylül ayında başlayan proje çalışmaları ocak ayında sona erdi.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği projedeki etkinliklerle çocuklar, aileleriyle kaliteli vakit geçirerek özgün ürünler ortaya çıkardılar. Projeyi okulda yürütmüş olan Ayça Demir, Özlem Van, Rahşan Gedikli, Merve Akın, Deniz Sağdilek, Hatice Üzümcü öğretmenler de velilerine teşekkür belgelerini vererek projeye olan katkıları için teşekkürlerini sundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.